Cumhuriyet İlkokulu


Vizyon: Vizyonumuz; İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.

Misyon: Misyonumuz; Bütün dünya toplumlarında üretimde, iş ve çalışma hayatında olduğu gibi eğitimde de daha iyiye daha güzele ve daha doğruya olan arayış sürmektedir. Toplumumuzun; sürekli gelişerek, ilgi alanlarını genişleterek, yeteneklerini artırarak, karakterlerini geliştirerek topluma ve toplumsal sorunlara duyarlı bireylere ihtiyacı vardır. Kurumumuzun misyonu, okuma alışkanlığı edinmiş, sorgulayarak öğrenen, öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken, çağdaş, Cumhuriyetle barışık, özgür düşünceli, araştırıcı bir gençlik yetiştirmektir. Çağdaş bir kuşak yetiştirerek çağdaş Türkiye´nin oluşmasında pay sahibi olmanın onurunu yaşamak istiyoruz.

Başarılar: 2017 İstiklal Marşı´nı En güzel Okuma Yarışması Mardin İl Birinciliği 2022 İstiklal Marşı´nı En güzel Okuma Yarışması Mardin İl İkinciliği

Saatler: 07.20-12.20 12.30-17.20
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04824150060

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://nusaybincumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KIŞLA MAH. BEYAZSU SK. NO 2 NUSAYBİN / MARDİN

Öğretmen :20
Öğrenci :416
Derslik :16
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2723
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Kışla Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:115/Nusaybin

Adres - KIŞLA MAH. BEYAZSU SK. NO 2 NUSAYBİN / MARDİN

Ulaşım Yaya veya şehiriçi dolmuşlarla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez